Klantenvertellen

10

Professionele en goede service

Auto bij het bedrijf gekocht zonder garantie, na 2 weken helaas al een kapot onder (waar het bedrijf niks aan kon doen) maar door de goede service heb ik maar de helft hoeven te betalen! Prettige samenwerking mee gehad.
Venlo
10

Super service!

Omdat zij een auto aanboden, waar ik belangstelling voor had, de reis van 5 kwartier aanvaard en naar Autobedrijf Neelen afgereisd. Een gastvrije ontvangst, tijd voor koffie, en uitleg uitleg over de auto. Deze stond inmiddels gereed voor de proefrit. Lang verhaal kort, de auto gekocht, prima inruil prijs voor mijn oude auto. Fijn dat ik de auto na de nodige formaliteiten gelijk mee kon nemen! Super service door de mensen van Autobedrijf-Neelen! Een aanrader!
Eefde
10

Wát een geweldig bedrijf, fijne mensen en TOP serviceverlening

Gewoon een dikke 10. Van het eerst contact (verwelkoming door Neelen Sr.) een goed gevoel. Modern familiebedrijf waar je de tijd ruimschoots krijgt om een auto te bekijken, vragen te stellen en een proefrit te maken. Hier krijg je een technisch en cosmetisch goede auto voor een marktconforme prijs. Ik had ook nog het geluk dat de auto die ik kocht van de eigenaar zijn vrouw was geweest en er een mooie winterset bij zat. Vandaag de auto opgehaald en ook bij […]
Doorn
38 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10